Амбалажа

Флексибилни решенија за флексибилни пакувања!
ИНТРАМА го произведува најтенкото 11 слојно ламинирана бариерна фолија со антифог во светот:  Top In L HB HT 35 AF за работа со трејсилери и флоупак машини.

 

 

        
ИНТРАМА произведува и врши доставка на широка палета на високо квалитетна фолија и кеси за пакување на:
  • Млечни производи;
  • Месо и месни прозиводи;
  • Риба и морски плодови;
  • Јаткасти производи;
  • Леб и слаткарски деликатеси;
  • Овошје и зеленчук;
  • Готова храна;
  • Индустриски производи;