Десктоп коморни вакуум машини

Коморна машина Mini Jumbo

За професионални пакување со висок краен вакуум на ниска цена

Коморна вакуум машина Boxer 35

Најмалиот десктоп модел кој може да биде опремен со вбризгувач на гас

Коморна вакуум машина Boxer 42

Повеќе опции како вбризгување на гас, широк лепечки шев, сензор за притисок

Коморна вакуум машина Boxer 42 XL

Повеќе опции како вбризгување на гас, широк лепечки шев, сензор за притисок

Коморна вакуум машина Boxer 42 XL Bi-active

За лепење на дебели и алуминиумски кеси

Коморна вакуум машина Boxer 52

Можност за повеќе опции како вбризгување на гас, широк лепечки шев, сензор за притисок

Коморна вакуум машина Boxer 62

Можност за повеќе опции

Коморна вакуум машина Jumbo Plus

Погоден за пакување на производи со различни големини

Коморна вакуум машина Jumbo 30

Погоден за пакување на производи со различни големини

Коморна вакуум машина Jumbo 35

Погоден за пакување на производи со различни големини

Коморна вакуум машина Jumbo 42

Еден од најпродаваните модели. Погоден и за кеси со димензија 400 х 400

Коморна вакуум машина Jumbo 42 XL

Еден од најголемите модели. Погоден и за кеси со димензија 400 х 500