Рачни гравитациони резачки машини GSP

Благодарение на бројните варијанти на санките, различните можности за комбинирање, специјалните верзии и широкиот избор на додатоци, GSP гравитационите резачки се совршено прилагодени на различните барања. Модуларната конструкција на машините овозможува создавање на поединечни комбинации.