Paketimi

Zgjidhje Fleksibile për Paketim Fleksibël!

 

        
Duke përdorur një nga teknologjitë më të përparuara në botë, ne prodhojmë filma tubular me një trashësi prej 20 μm deri në 230 μm dhe nivele të ndryshme të barrierave.
  •          Këto filma mund të përdoren me tray-sealer, termoformuese ose makina të paketimit të flow-pack ose për prodhimin e laminimit, printimit dhe qeseve të vakumit.
  •          Produktet tona janë konceptuar për aplikime të ndryshme: paketim të mishit, peshkut, bulmetit dhe produkteve të pjekjes, fruta të thata, arra dhe shumë më tepër.
  •          Nivelet e ndryshme të barrierave mbrojtëse dhe funksionalitetet e gjera si vula e bllokimit, hapje e lehtë, anti-mjegull ose i rikthyeshëm janë ato që i karakterizojnë.