Рециклирачка амбалажа

Пакувајте со грижа за природата

Производство и печат на опаковки

Нова база за производство на флексибилни пакувања во ТИЗ Пловдив со вкупна површина од 13 217м

Вие го определувате акцентот!

Вакуум фолија за пакување во мека и тврда фолија. 

Пакувајте со нас!

INTRAMA e воспоставен производител на фолии и кеси за вакуум амбалажа.

Опрема за професионални кујни

Беспрекорен квалитет

Богата понуда

Индивидуални решенија

Етикети

INTRAMA е специјализирана за производство на самолепливи етикети во ролна. Технологија на печат UV -Flexo.

Сигурен сервис

И најдобрата машина има потреба од одржување.

Ние ја правиме храната повредна!

Придонесуваме за спречување на загуба на прехранбени производи, зачувување на нивниот квалитет и зголемување на нивната вредност.

Нашето производство

Производство на термоформни линии, уреди за автоматско полнење, филтри за бариери, вреќи за пакување со вакуум, етикети со самолепливи и софтвер

Флексибилни решенија за флексибилно пакување!

За компанијата

Производство на автоматски линии за пакување, до 18-слојни бариера фолии, вакуум коверти, етикети со самолепливи и софтвер.