Etiketa

INTRAMA ka një shtëpi moderne printimi me teknologji që lejon prodhimin e etiketave në rrula deri në 8 ngjyra.

Teknollogji printimi: UV - Flexo

Materialet më të zakonshme janë letër, karton dhe fletë metalike vetë-ngjitëse (PP, PE, PVC, etj.). Përveç aftësive tona po shtypim në anën e pasme të etiketave, dhe prerjen e etiketave me forma të rregullta dhe të parregullta, vulosje të ftohtë të pllakave, lustrim, rolet e konfeksionit në specifikim.

Duke u bazuar në përvojën tonë dhe për të siguruar një proces të pandërprerë të punës së klientëve tanë, ne ofrojmë zgjidhje të plotë etiketimi profesional. Në varësi të kushteve të ndryshme të prodhimit, llojeve të ndryshme të paketimit ose pajisjeve të printimit, ne ofrojmë etiketa për përdorim të drejtpërdrejtë të transferimit termik, termik ose ink-jet në mjedise standarde ose agresive.

Ne mbajmë një stok të vazhdueshëm të letrës dhe filmave të ndryshëm për etiketat, të cilat përdoren në kushte prodhimi standarte ose agresive - me temperaturë të aplikimit dhe magazinimit të produkteve në mes -40 ne + 80 ° C, në kushtet e kondensimit, , yndyrnave ose struktura të tjera në sipërfaqen e fërkimit.

Ne kemi një departament prepress tonin, i specializuar në lloje të ndryshme të etiketave dhe funksionalitetin e tyre. Klientët tanë mund të mbështeten në ndihmën e projektuesve tanë, ndërkohë që krijojnë një vizion të ri, korrigjime në dizajnin ekzistues, konsulencë për strategjinë e marketingut të pozicionimit të produkteve përfundimtare.

Falë përvojës dhe njohurive tona jo vetëm në etiketat, por edhe në kushtet dhe mbi të gjithë metodën e etiketimit në paketa të ndryshme, ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës për një proces efektiv dhe të vazhdueshëm për klientët tanë.