Preres automatik per ushqime te renda

Preresit per ushqime te renda Bizerba jane impresionues ne termat e funksioneve dhe varieteteve te produkteve qe mund te presin. Suporti i pershtatesit gjate levizjes se prerjes ose gjate prerjes automatike lehteson procesin e punes se shitesit, duke i lene me shume kohe ne dispozicion per pune te tjera.