Prerese BIZERBA

Preresit manual vertikal VS

Preresit vertikal VS jane gjithashtu te disponueshem me lidhje opsionale per peshore per prerje te kujdesshme deri ne 1 g. Avantazhet e dizajnit te ulet: nuk ju lodh, ergonomik, mund te kryeni prerje me makinen nderkohe qe jeni duke biseduar me klientin, pa qene nevoja per te ulur koken.

Preres manual per ushqime te renda GSP

Fale ospioneve te shumta te krahut levizes, kombinimeve te mundshme, paisjeve opsionale dhe aksesoreve te ndryshem, preresit per ushqime te renda GSP i pershtaten me se miri proceseve individuale te prerjes. Te dizenjuar dhe te zhvilluar duke u bazuar ne nje dizajn modular.

Preres Automatik Vertikal

Preresit vertikal gjysemautomatik dhe automatik jane te gjendje te presin cdo lloj mishi te ftohte, sallamra dhe djathra sipas programit. Depositimi i fetave te prera pa perdorur duart siguron nje higjene maksimale. Procesi i punes eshte lehtesisht i manaxhueshem fale funksioneve te automatizuara te makines, duke i kursyer ne kete menyre me shume kohe perdoruesit.

Preres automatik per ushqime te renda

Preresit per ushqime te renda Bizerba jane impresionues ne termat e funksioneve dhe varieteteve te produkteve qe mund te presin. Suporti i pershtatesit gjate levizjes se prerjes ose gjate prerjes automatike lehteson procesin e punes se shitesit, duke i lene me shume kohe ne dispozicion per pune te tjera.

Preres Industrial

Preresit Bizerba plotesisht automatik plotesojne kerkesat me te larta ne industrine e perpunimit te produkteve ushqimore. Ata mund te integrohen lehtesisht ne linjen e prodhimit dhe jane mjaft efikas edhe nqs ndryshojne ambient apo proces pune.

Preresit e bukes BIZERBA

Preresit e bukes Bizerba plotesojne standartet me te larta te higjenes. Jane te rralle preresit e bukes qe mund te perdoren kaq lehte dhe te kene nje higjene te larte si preresit Bizerba. Ky preres mund te beje prerje ne menyre perfekte, sipas trashesise se kerkuar nga klienti edhe kur buka eshte shume e ngrohte apo krokante.

Sharre BIZERBA per mish me kocka

Sharra Bizerba per mish me kocka grimcon dhe ndan gjate punes se perditshme produkte te ndryshme. Efikase me produktet qe pret pavaresisht faktit nese jane te fresketa, te ngrira apo te tymosura, gjithashtu e pershtatshme per ndarjen e produkteve ne peshe te njejte.

Zbutes / Preres ne shirita

Zbutesi dhe preresi ne shirita Bizerba mund te ktheje mishin e prere, djathin, frutat dhe perimet ne sallata te fresketa dhe vakte te shijshme. Ofron mbrojtje perfekte nga te gjitha anet dhe nje perdorim te kollajte duke ju kursyer lodhjen. Perfekt per perdorim te perditshem gjithashtu i pershtatshem per gastronomi.