Makine qe vendoset mbi tavoline

Mini Jumbo

Makine per paketim profesional me vakum te perkryer dhe cmim te lire.

Jumbo plus

Permasa te ndryshme, e perbere e gjitha nga celik inox, dhome e thelle vakumi me cepa te rrumbullakosur per nje higjene optimale, kapak transparent, etj.

Jumbo 30

Permasa te ndryshme, e perbere e gjitha nga celik inox, dhome e thelle vakumi me cepa te rrumbullakosur per nje higjene optimale, kapak transparent, etj.

Jumbo 35

Permasa te ndryshme, e perbere e gjitha nga celik inox, dhome e thelle vakumi me cepa te rrumbullakosur per nje higjene optimale, kapak transparent, etj.

Jumbo 42

Nje nga produktet me te shitura te Henkelman. I pershtatshem per qese 400 x 400mm. Ofron dhe dy shirita ngjites per nje kapacitet paketimi dopio ne krahasim me modelet e tjera Jumbo.

Jumbo 42 XL

Nje nga modelet me te medha te serise Jumbo qe mund te vendosen mbi tavoline. I pershtatshem per qese 400 x 500mm. . Ofron dhe dy shirita ngjites per nje kapacitet paketimi dopio.

Jumbo 42 XXL

Ky model eshte njesoj si Jumbo 42XL, pervec kapaciteti te pompes se vakumit. Pompa e vakumit 21 m3/h ju siguron nje cikel vakumi me te shpejte.

Boxer 35

Modeli me i vogel qe mund te vendoset dhe mbi tavoline, mund te pajiset per perdorim me gaz, sensor per kontrollin e lengjeve etj.

Boxer 42

Ofron mundesine per me shume opsione si perdorim me gaz, shirit ngjitje me te gjere, sensor kontrolli, etj.

Boxer 42 XL

Ofron mundesine per me shume opsione si perdorim me gaz, shirit ngjitje me te gjere, sensor kontrolli, etj.

Boxer 42 XL Bi-active

Per te ngjitur qese te trasha dhe qese alumini.

BOXER 42 XL ESD

Dizenjuar posacerisht per paketime ne vakum per produkte te levizshme.

BOXER 52

Ofron mundesine per me shume opsione si perdorim me gaz, shirit ngjitje me te gjere, sensor kontrolli, etj.

BOXER 62

Ofron mundesine per me shume opsione si perdorim me gaz, shirit ngjitje me te gjere, sensor kontrolli, etj.

NEO

Seria e re per paketime ne vakum, ne nivelin me te larte.

M-Packer 216 XW

Projektuar për paketimin e kartëmonedhave dhe letrave me vlerë të tjera