Peshore PC X-Class II Pro

Teknologji moderne e PC-ve në një dizajn kompakt - kjo është ajo për të cilën qëndron seria X-Class II Pro. Përfitoni nga printeri i integruar 3 në 1 dhe merrni më shumë performancë përmes kujtesës së madhe dhe procesorit të fuqishëm InteloreQuad Core.