Prodhimi dhe printimi i paketimit

Fabrika e re për paketim fleksibël në Plovdiv me sipërfaqe prej 13 217 m2.

Ju vendosni për Accent!

Termoformuese për vakum dhe atmosferë të modifikuar.

Paketimi në film të sertë dhe fleksibël.

Zgjedhje automatike te paketimit

Kjo nuk është një ëndërr. Ju mund ta arrini atë me zgjedhje të robotizuar nga INTRAMA për produktet e paketimit në mënyrë automatike.

Le të paketojmë së bashku!

Zgjidhje fleksibile për paketim fleksibël

Etiketa

INTRAMA është e specializuar në prodhimin e etiketave vetë-ngjitëse. 
Teknologjia e printimit UV-Flexo

Servis I besueshëm

Edhe makina më e mirë ka nevojë për mirëmbajtje. 

Ne i japim vlera ushqimit

Ne kontribuojmë për të parandaluar humbjen e ushqimit për të ruajtur cilësinë e tij dhe për të rritur vlerën e saj.