Printim Fleksibel

Shtypshkronja për paketim fleksibël INTRAMA

Pajisjet e printimit të gjeneratës së fundit. Cilësi e shkëlqyeshme e printimit dhe qëndrueshmëria e regjistrit të ngjyrave në qarkullim. 

8 EG - Teknologjia e shtypjes me tretës Flexo.

 

 

Në përputhje me ambicjen për të ofruar zgjidhje të plota paketimi për klientët e tyre INTRAMA përdor një nga teknologjitë e fundit të printimit në dispozicion në treg, të karakterizuara nga efikasiteti i lartë, menaxhimi i lehtë i punës, saktësia dhe përsëritshmëria në rritje me kosto operative më të reduktuara.

INTRAMA printon deri në 8 ngjyra me 820 mm gjerësi, një maximum gjatësi e printimit prej 600 mm dhe një rezolucion printimi prej 70 L / cm.

 
Materialet e printimit:
LD PE  0,020 - 0,160 mm BOPP  0,010 - 0,060 mm Laminat   0,020 - 0,150 mm
HD PE / OPP  0,010 - 0,150 mm                PET  0,012 - 0,050 mm                     Paper   25 - 180 g/m2
CPP  0,020 - 0,070 mm OPA   0,015 - 0,050 mm Aluminium               

 

  

Pre-print 

Departamenti ynë para-shtypës përfshin dizajnues grafik të specializuar që ju sigurojnë shërbimin më cilësor dhe konstant të cilësisë.

Përdorimi i artit, softuerit dhe mjeteve më të avancuara ne po ndjekim ju hap pas hapi gjatë zhvillimit të konceptit tuaj në një produkt të printuar.