Sharre BIZERBA per mish me kocka

Sharra Bizerba per mish me kocka grimcon dhe ndan gjate punes se perditshme produkte te ndryshme. Efikase me produktet qe pret pavaresisht faktit nese jane te fresketa, te ngrira apo te tymosura, gjithashtu e pershtatshme per ndarjen e produkteve ne peshe te njejte.