Peshore Dyqani

Peshore baze EC II

Peshoret bazë të familjes EC II janë zgjedhja perfekte kur produktet duhet të peshohen shpejt dhe me saktësi pa prerje ose etiketa, ose shumë funksione shtesë. EC II vjen në tre modele për qëllime të ndryshme, situata të instalimit dhe kushtet e operimit.

Peshore Kompjuterike M-class II Pro

Seria M-Class nga BIZERBA arrin te plotesoje ne menyre perfekte nevojat e vetsherbimit. Mbajtesja e integruar me peshoren siguron pozicionimin e saj sa me prane produkteve.

Peshore PC K-Class II

Nga peshimi deri te arkëtimi dhe printimi deri te shitja e mëtejshme, peshoret K-Class të Bizerba ofrojnë zgjidhjen e duhur për të gjitha detyrat e shitjes me pakicë: peshoret e ushqimit të freskët, peshore e varur për sportelet e peshkut ose një peshore e kombinuar me funksionet e arkave për të mbështetur shitjen aktive.

Peshore PC X-Class II Pro

Zgjidhja ideale për kasat

Peshore PC K-Class Flex

Thjeshtoni rrjedhat tuaja të punës duke kombinuar komponentë individualë, si printera, ekrane me prekje, terminalet e peshimit dhe receptorët e ngarkesës në një zgjidhje me peshore të arkave. Ruajtja e hapësirës dhe ergonomia.

Sistemet e peshimit POS për Datalogic

Integrim optimal në zgjidhjet ekzistuese të skanerit Datalogic në zonën e arkës. Për shkak të disponueshmërisë jashtëzakonisht të lartë të sistemit të peshimit dhe protokolleve fleksibile të ndërfaqes, ai është partneri perfekt për integrimin në sistemin tuaj të arkave.

POS sistemet e peshimit per NCR

Integrim optimal në zgjidhjet ekzistuese të skanerit të NCR në zonën e arkës. Për shkak të disponueshmërisë jashtëzakonisht të lartë të sistemit të peshimit dhe protokolleve fleksibile të ndërfaqes, ai është partneri perfekt për integrimin në sistemin tuaj të arkave.

Sistemet e peshimit POS me tavolinë të lartë dhe modelet e integruara

Për shkak të disponueshmërisë jashtëzakonisht të lartë të sistemit të peshimit dhe protokolleve fleksibile të ndërfaqes, është partneri perfekt për integrimin në sistemin tuaj të arkave. Qoftë për instalimin e tavolinës së lartë, e ndërtuar për arkën ose për t'u perdorur me etikete.

Peshorja risi Q1

është idealisht e përshtatshme për shitjet me pakicë, vetëshërbim ose etiketim çmimi