Per INTRAMA

INTRAMA I ofron zgjidhje teknike klienteve te saj ne sektorin ushqimor persa I perket procesit te prodhimit, paketimit dhe shitjeve me pakice.

INTRAMA Grup eshte nje organizate e themeluar ne vitin 1993 ne Gjermani, me nje eksperience pune mbi 30 vjet dhe me dege ne Bullgari, Maqedoni, Serbi, Kosove dhe Shqiperi. INTRAMA jep kontributin e saj per ti dhene tregut te ketyre vendeve nje cilesi sa me te larte, besueshmeri dhe per te perfituar nje kosto sa me te ulet ne prodhimin dhe paketimin e produkteve ushqimore.

Ne Bullgari INTRAMA ka arritur me sukses te ndertoje linjen e saj te prodhimit te filmave me nje cilesi te larte dhe te qeseve flekso per paketime ne vakum, makina paketimi termoformuese, paisje ngarkimi automatike per produktet e prera, si dhe etiketa vetngjitese per industrine ushqimore dhe supermarketet. Fale prodhimit te saj, INTRAMA eshte nje nga te paktet prodhues te integruar vertikalisht qe, jane ne gjendje ti ofrojne klienteve te tyre zgjidhje per te gjithe proceset e prodhimit nga I njejti burim.

 

       
Paketime              INTRAMA Accent                                  Etiketa                       Zgjedhje automatike te paketimit

 

Misioni yne eshte: Ne e bejme ushqimin me te vlefshem!
INTRAMA Albania eshte perfaqesues ekskluziv I BIZERBA per Shqiperine. 
INTRAMA Kosove eshte perfaqesues ekskluziv I paisjeve industriale BIZERBA per Kosoven.

Qellimi yne kryesor eshte, te japim kontributin ne parandalimin e shperdorimit te ushqimit, te mbrojme cilesine e tij dhe te risim vlerat ushqimore. Duke ditur rendesine e nje mbrojtje ushqimore te besueshme, ne prodhojme paketime fleksibel te nje cilesie te larte dhe makineri paketimi sipas specifikave te cdo produkti.Ne kete menyre ne sigurojme nje mbrojtje maksimale te vlerave ushqyese. Ne te njejten kohe, fale teknologjive te fundit flekso-printing INTRAMA arrin te ofroje nje cilesi te larte te filmave te printuar dhe etiketave vetngjitese te printuara. Ky process ben qe produkti te kete nje vizion te persosur dhe te jete I suksesshem ne treg.

         

INTRAMA eshte krenare per antaresimin e saj ne iniciativen SAVE FOOD!

Fale eksperiences tone ne zhvillimin e tregut te brendshem si dhe sfidave qe jemi perballur Ballkan, INTRAMA ndihet e realizuar ne synimet qe ka iniciativa SAVE FOOD. Bazuar ne eksperiencen tone, ne jemi te bindur se INTRAMA eshte ne gjendje te jape kontributin e saj ne realizimin e qellimeve te SAVE FOOD.

INTRAMA eshte nje kompani e pergjegjshme qe punon ne harmoni me kushtet e tregut nepermjet nje politike pune te sinqerte, transparente dhe te ndershme. Kujdesi per punonjesit e saj dhe pergjegjesia per gjeneraten e ardhshme eshte nje nga politikat esenciale te kompanise.