Një metodë e avancuar për kontrollimin e termoformimit të kontrolluar të INTRAMA TF Control

Inovacion. Njohuri. Pasion

Në INTRAMA, ne kemi qenë të përkushtuar në paketimin e ushqimeve për më shumë se 30 vjet. Ne gjithmonë mendojmë përpara dhe zhvillojmë zgjidhje, inovacione dhe teknologji të reja për ta bërë procesin e paketimit sa më efikas, cilësor dhe me kosto efektive. INTRAMA bën përpjekje të vazhdueshme për të ndjekur dhe inkurajuar prezantimin e praktikave të mira të qëndrueshmërisë, për të zvogëluar ndotjet mjedisore të aktiviteteve tona dhe për të ndihmuar klientët tanë të bëjnë të njëjtën gjë.    

Risitë janë në thelb të biznesit tonë. Kjo nuk është e rastësishme por është rezultat i qëllimit tonë themelor të korporatës - përmirësim i vazhdueshëm i produkteve dhe zgjidhjeve tona në funksion të përmisimit të procesit të paketimit. Ne, në INTRAMA, nuk prezantojmë risi vetëm për shkak të rejave të fundit në përgjithësi. Ne punojmë në një bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë për të kuptuar se çfarë ata vërtet duan, çfarë problemesh kanë dhe cilat sfida duhet të kapërcejnë. Ne i dëgjojmë ata, bashkëpunojmë reciprokisht dhe ofrojmë zgjidhje të nevojshme në të vërtetë për prodhimet e tyre. Të gjitha produktet tona të reja testohen së pari në një mjedis të vërtetë të prodhimit të klientit përpara se të prezantohen gjerësisht.

Pasioni ynë për inovacione, kërkimi i përparimit dhe njohja e thellë e procesit të termoformimit kanë rezultuar në zgjidhjen e fundit të bashkangjitur në linjën tonë termoformuese INTRAMA Accent:

 

Një metodë e avancuar për kontrollimin e termoformimit të kontrolluar të INTRAMA TF Control

 

Në termoformimin nga moduli novator INTRAMA TF Control, filmi i poshtëm plotëson bazën e matricës formuese duke u shoqëruar kështu në të gjithë thellësinë e formimit.

Kjo metodë siguron një shtrirje më të barabartë filmi përgjatë mureve të paketimit pa hollime të tepërta në qoshet. Si rezultat, puna me filma më të hollë në fund bëhet e mundur edhe në një termoformim më të thellë. Në këtë mënyrë, mbeturinat e filmit dhe produkteve për shkak të paketimit jo të duhur janë zvogëluar nga njëra anë dhe nga ana tjetër - ndikimi i procesit të paketimit në mjedis është ngushtuar. E gjithë kjo po implementohet në mënyrë të përsosur nga rezultati ekonomik i dobishëm i punës me një film më të hollë dhe me kosto më të efektshme sesa një i trashë dhe më i kushtueshëm. 

Në metodën inovative të termoformimit të kontrolluar të INTRAMA TF Control, thellësia e formimit të filmit po përcaktohet nga një sistem sensori. Prerja dhe hedhja e filmave larg, vendosja dhe marrja e pllakave formuese nga seksioni formues mbeten në të kaluarën! Thellësia e vizatimit rregullohet nga 15 mm në 100 mm me një hap 5 mm nga paneli i kontrollit i një termoformuesi. Cdo thellësi e dëshiruar mund të ruhet në program si një recetë e gatshme, e cila automatikisht rregullon thellësinë e vizatimit në një zgjedhje pasuese.

Veglat e formatit është zëvendësuar jashtëzakonisht shpejt dhe pa probleme. Eshtë siguruar një akses i lehtë në seksionin e poshtëm formues, ku tërhiqet e gjithë pakoja formuese dhe vendoset një e re.

Sistemi për termoformimin e kontrolluar INTRAMA TF Control siguron dy mënyra funksionimi: formimi standard i filmit të poshtëm me rregullim automatik të thellësisë së formimit dhe metodës inovative INTRAMA për termoformimin përmes shoqërimit të filmit përgjatë tërë thellësisë së formimit.

 

Përparësitë:

- Mbrojtje e besueshme e produktit tuaj për shkak të formimit të njëtrajtshëm të filmit përgjatë mureve dhe qoshet e paketimit;

- Ulja e mbeturinave;

- Ndaloni të hidhni film dhe ushqim tutje;

- Ndryshimi i paketimit që formon thellësinë përmes panelit të kontrollit të një termoformeri me cilësimet e dëshiruara të kursyera - të shpejtë, të lehtë dhe të përshtatshëm;

- Filloni të paketoni me filma më të hollë deri në 20%. Kjo është e mundur edhe në formimin e thellë;

- Ulja e ndikimit ekologjik të aktiviteteve tuaja;

- Efekti i favorshëm ekonomik i gjithë kësaj është një tregues i caktuar dhe i vazhdueshëm.