Treću godinu zaredom, INTRAMA dobija nagradu za najbolje pakovanje i pobednik je nacionalnog takmičenja za najbolje pakovanje „PRIZE PACK“ 2020.

Treću godinu zaredom, INTRAMA dobija nagradu za najbolje pakovanje i pobednik je nacionalnog takmičenja za najbolje pakovanje „PRIZE PACK“ 2020.

Cilj takmičenja je nagrađivanje i promocija inovativnih paketa hrane i pića, kao i novih ambalažnih materijala i tehnologija. Konkurentsko pakovanje mora ispunjavati najviše zahteve u vidu bezbednosti hrane, garantovati funkcionalno skladištenje i transport, pogodnost za potrošače i ekološku prihvatljivost.

 

Nagrada je dodeljena za:

Uspravnu kesu sa brendom „Detelina’s“

             

 

Pakovanje je tripleks struktura sa visokom pregradom. Proces štampe primenjuje kombinaciju dva efekta (sjaj+mat), koji daju krajnje stilski izgled završnom paketu. Kao rezultat kombinacije visokokvalitetnih folija i štampe, imamo stilsku uspravnu kesu sa originalnim rešenjem za štampu koja doprinosi vizuelnom razlikovanju pakovanja proizvoda.

MAP pakovanje sa brendom „Shef Mesar“

Pakovanje čini visoko barijerna folija od 11 slojeva za trej siler, sa zaštitom od maglenja i opcijom laganog otvaranja. Krajnji rezultat je inovativno MAP pakovanje u skladu sa modernim trendovima, koji ima smanjen uticaj na životnu sredinu, siguran je, odličnog izgleda i visoke praktičnosti. Dodatne funkcionalnosti paketa za lako otvaranje i zaštitu od maglenja, dodaju vrednost proizvodu i zadovoljavaju tržišne zahteve za korisnost pakovanja.