Për të tretin vit radhazi INTRAMA është fituesi i konkursit kombëtar për paketimin më të mirë Prize Pack 2020.

Për të tretin vit radhazi INTRAMA është fituesi i konkursit kombëtar për paketimin më të mirë Prize Pack 2020.

Qëllimi i konkursit është dhënia dhe promovimi i paketimeve inovative të ushqimit dhe pijeve, si dhe materialeve dhe teknologjive të reja të paketimit. Paketimet konkurruese duhet të plotësojnë kërkesat më të larta për sa i përket sigurisë së ushqimit, garantimit të magazinimit dhe transportit funksional, komoditetit të konsumatorit dhe mirëdashësisë mjedisore.

 Çmimi u dha për:

Qese qëndrimi me markën "Detelina's"

                

Paketimi është strukturë triplex me barrierë të lartë. Procesi i printimit zbaton një kombinim të dy efekteve (shkëlqim + mat), të cilat i japin një pamje jashtëzakonisht elegant paketimit përfundimtar. Si rezultat i kombinimit të filmave dhe printimeve me cilësi të lartë, ne kemi një qese qëndruese me stil me një zgjidhje origjinale për shtypjen për të arritur një vizion që kontribuon në diferencimin e produktit të paketuar.

 Paketim MAP me markën "Shef Mesar"

Paketimi është strukturë me një barrierë të lartë mbrojtëse me 11 shtresa për mbyllësin e tabakave, me anti-mjegull dhe hapje të lehtë. Rezultati përfundimtar është një paketim inovativ MAP në përputhje me trendet moderne. Paketimi është me gjurmë të reduktuara mjedisore, të sigurt, me vizion të shkëlqyeshëm dhe prakticitet të lartë. Funksionalitetet shtesë të paketimit për hapje të lehtë dhe anti-mjegull shtojnë vlerën e produktit dhe plotësojnë kërkesat e tregut për dobinë e paketimit.