O nama

INTRAMA nudi tehnička rešenja svojim klijentima u oblasti prerade, pakovanja i prodaje hrane.

INTRAMA GRUPA je osnovana 1993 godine u Nemačkoj. Sa preko 30 godina profesionalnog iskustva sa fleksibilnim pakovanjima, danas imamo proizvodne kompanije i predstavništva u Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Kosovu i Albaniji.

Na ovim tržištima, INTRAMA doprinosi razvoju visokokvalitetnog, pouzdanog i isplativog  proizvodnog procesa prehrambenih proizvoda.

INTRAMA raspolaže visokokvalitetnim, pouzdanim proizvodima, visokokvalifikovanim i angažovanim saradnicima i snažnom organizacijom koja je izgrađena, ne samo da odgovori visokim zahtevima naših klijenata, nego i da obezbedi mogućnost stalnog poboljšanja kvaliteta, što INTRAMU pretvara u pouzdanog budućeg partnera.

 

U Bugarskoj smo uspešno razvili proizvodnju visokokvalitetnih termoforming mašina, automatskog sistema za slajsovane proizvode, folija i kesa za barijerna pakovanja, samolepljivih etiketa i softvera za prehrambenu industriju i maloprodaju. Zahvaljujući svojoj proizvodnji Intrama je jedan od malobrojnih proizvođača koji je u mogućnosti da svojim kupcima ponudi kompletna sistemska rešenja.

 

       
Fleksibilno pakovanje                INTRAMA Accent                             Etikete                     Automatizovana rešenja za pakovanje

 

Naša misija: Mi činimo hranu vrednijom!

Naš osnovni cilj je doprinos u prevenciji rasipanja hrane, zaštita kvaliteta hrane i usađivanje vrednosti hrane. Prepoznajući važnost pouzdane  zaštite, mi proizvodimo fleksibilna pakovanja visokog kvalieta i mašine za pakovanje prilagođene individualnim specifičnostima svakog proizvoda. Na taj način osiguravamo maksimalnu zaštitu njegovog nutritivnog kvaliteta. Takođe, zahvaljujući poslednjoj tehnologiji flekso štampe, INTRAMA obezbeđuje savršenu štampu na ambalaži i samolepljivim etiketama. To doprinosi odličnom izgledu proizvoda i podržava njegovu uspešnu prodaju u maloprodajnim lancima.

         

INTRAMA je ponosna članica globalne inicijative “SAVE FOOD”!

Zahvaljujući sopstvenom iskustvu na našem razvojnom tržištu kao i zbog izazova sa kojima se susrećemo na Balkanu, Intrama se oseća vrlo blisko ciljevima “Save Food” inicijative. Na osnovu našeg iskustva, uvereni smo da je Intrama u mogućnosti da pruži doprinos ostvarivanju ciljeva “SAVE FOOD”.

INTRAMA je socijalno odgovorna kompanija koja radi u skladu sa tržišnim uslovima kroz politiku lojalnosti, transparentnosti i poštenja. Pažnja prema zaposlenima i odgovornost prema sledećoj generaciji je suština korporativne politike kompanije.