INTRAMA obnovila BRCGS sertifikat

INTRAMA je obnovila svoj BRCGS sertifikat i još jednom dobila najvišu moguću klasu "AA" za svoju proizvodnju i štampanje fleksibilnih ambalažnih i ambalažnih materijala u visoko- tehnološkoj fabrici u blizini Plovdiva u Bugarskoj.

BRC standard za ambalažu i pakovanje materijala je dobro poznat kao jedan od najstrožeg na svetu i daje kupcima poverenje u sposobnost i kompetentnost proizvođača. Ovo je prvi standard koji je prepoznala Globalna inicijativa za bezbednost hrane.

Obim odobrenja INTRAMA za međunarodni priznati sertifikat za visok kvalitet i higijenu primenljiv je na proizvodnju kroz izduvane ko-ekstrude, fleks štampu, multy-layer laminaciju (solvent free), prerezivanje i konverziju u kese ili rolne višeslojnih fleksibilnih filmova PP, PA, PE i EVOH sa visokom, srednjom ili niskom barijerom za kontakt hranom, kozmetikom i domaćinstvom.

O BRCGS- u:

Britanski maloprodajni konzorcijum (BRC) je organizacija koju su osnovali britanski prodavci. BRC objavljuje porodicu standarda bezbednosti hrane koja se naziva BRC Global Standards sa ciljem da se izloži kvalitet, bezbednost i operativni kriterijumi kako bi se osiguralo da proizvođači obezbede najviši nivo zaštite za krajnjeg potrošača.