INTRAMA robIN

Дали сте заинтересирани за овој производ?

Испратете барање и ќе Ви одговориме што е можно побрзо.

Автоматски процес за пакување на прехранбени производи
Автоматски систем robIN

 

 

Роботизирано решение за автоматско полнење на прехранбени производи во термоформери

Автоматскиот систем за полнење INTRAMA robIN ја комбинира високата продуктивност со ниски трошоци за производство на еден континуиран технолошки процес и избегнување на ризиците од мануелниот труд. Ова води до подобрена хигиена, ефикасност и безбедност на производството.

 

Линијата на производство се состои од:

Автоматски уред за полнење INTRAMA robIN;

Линија за термоформирање INTRAMA Accent

 

Роботот за полнење INTRAMA robIN може да се синхронизира и со други модели на линии за термоформирање.

 

 

 
Карактеристики robIN:
 • Интегрирано комплетно решение
 • Висока продуктивност на имплементираниот индустриски робот
 • Погоден за апликации во прехранбената индустрија – хигиенски дизајн, висока отпорност на корозија
 • Кориснички Интерфејс што е лесен за употреба – едноставни подесувања за различни производи
 • Ги исполнува највисоките стандарди за безбедност на работа
 • Погоден за различни термоформери
 • Можност за далечинско одржување
 • Компактни димензии
 • Транспортерот може да се расклопи без алати

 

Технички детали robIN:
 • Стапки на заштита од навредување: IP67 за телото на роботот и IP69K за долниот дел
 • Димензии: 1240 mm (L) x 1630 mm (W) x 2150 mm (H) (поставен над термоформерот)
 • Капацитет: до 150 порции / мин (во зависност од производот што се обработува)
 • Повеќекратни влекачи, во зависност од производот што се обработува
 • Минимално растојание помеѓу две порции: 5 mm
 • Напојување: 400 V, 3 pH, 50 Hz
 • Максимална потрошувачка на енергија: 12 kVA
 • Притисок на довод на воздухот: 6 бари
 • Индустриски компјутерски систем за контрола (PLC)
 • Интерактивен оперативен панел

 

Оперативен панел:
 • 10″ екран на допир во боја, заштитен од влажност и загадување
 • Интерактивна графика обезбедува информации за секвенците на процесите и тековниот статус на машината
 • Поставки за параметри
 • Меморирање на повеќе рецепти.
 • Пренесување на рецепти до и од USB
 • Иразлични операторни јазици
 • Управување со кориснички сметки – различни нивоа на оператор со заштитна лозинка

 

Преземи брошура 

  

Прашање за производ

Полињата означени со ѕвезда се задолжителни за пополнување.

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ


 
Оваа веб-страница - www.intrama.mk, е во сопственост и управувана од ИНТРАМ Инвест ДООЕЛ.
Ако изберете да се регистрирате на нашата веб-страница и да ги користите услугите што се обезбедуваат преку неа, од вас се бара да обезбедите лични информации, како што се име (имиња), телефонски број, е-пошта. Собраните информации се обработени од страна на INTRAMA единствено со цел да ги обезбедат услугите што сте ги побарале и да ве контактираат.

Вие не сте обврзани и не бараме од вас да се регистрирате или да доставувате информации за лична идентификација со цел да ја видите нашата веб-страница или да пристапите до поголемиот дел од нејзината содржина.

Во INTRAMA се стремиме веб страницата ни да биде удобна, со релевантна содржина и безбедна за Вас. За време на вашата виртуелна посета на нашата страница, можете да бидете сигурни дека вашите лични податоци и права се заштитени.
Кои лични информации ги обработуваме на нашата страница?
Личните информации што ги обработуваме на нашата страница се целосно доброволно дадени од вас.

На сајтот www.intrama.mk можете да ни го дадете вашиот е-маил, со кој да се претплатите и да добивате електронски билтени, информации за нашите производи, промоции, игри и друга љубопитна информации. Оваа претплата може да биде прекината по секое време од вас, користејќи ја опцијата за откажување, дадена на крајот на секоја од нашите рекламни пораки и билтени.

Можете да аплицирате за работно место и да ни го испратите вашето CV. Податоците во него ќе се користат само за избор на одредена позиција. Вашите податоци ќе бидат зачувани до 1 година по завршувањето на изборот, по што тие ќе бидат избришани по службена должност.

Можете да ни испратите барање за специфичен производ или услуга, каде ќе ги дадете вашето име, компанија, адреса, телефон и контакт е-пошта. Информациите што ги давате се со единствена цел да контактирате со вас вработените во INTRAMA со цел да ви ги дадете потребните информации.


Како ги обработуваме овие податоци?
Ние ги користиме само информациите што ни ги давате на страницата за целите за кои ги собравме. Ние не ги споредуваме информациите од базата на податоци за одредена намена со друга база на податоци за друга намена. Ние не ги доставуваме информациите достапни на трети страни.

Информациите што ги добиваме од вас се доброволно зачувани за да можеме:
- Да Ви испраќаме електронски билтен, информации за нашите производи, игри и друга љубопитна информации во слачај додека сте се претплатиле. Ние ја одржуваме вашата е-пошта сè додека не добиеме откажување. Потоа го бришеме од нашиот систем и престануваме да ви испраќаме промотивен материјал.

- Да ги обработите вашите прашања и да ви ги дадете потребните информации. Ние ги чуваме вашите податоци до 1 година од денот на приемот на барањето, по што тие се избришани од нашиот веб систем.

 

Сајтот на INTRAMA и "колачињата".

Колаче е едноставна текстуална датотека зачувана на вашиот компјутер или мобилен уред од страна на серверот на веб-страница. Овој сервер потоа ќе може да ја поврати или прочита содржината на ова колаче. Со колачињата управува вашиот интернет прелистувач. Секое колаче е уникатно и содржи анонимни информации како уникатен идентификатор, име на страницата, броеви и букви. Им дозволува на страната да ги запамети вашите преференци за навигација.

INTRAMA користи колачиња на оваа веб-страница само за да ја олесни употребливоста на страницата, да го подобри нејзиното работење и да ги чува информациите за однесувањето на корисниците. Не се чуваат лични податоци за време на овој процес, т.е. преку колачиња на веб-страницата INTRAMA не може да ве идентификува како личност. Информациите собрани од колачињата обично се користат во збирна форма за да се анализира однесувањето на корисниците на веб-страницата, што ни овозможува да ја подобриме функционалноста на страницата, корисничките патеки и користената содржина.

 

Следниве колачиња се користат на веб-страницата INTRAMA:

Google Analytics
Оваа веб-страница користи Google Analytics, услуга за веб-аналитика обезбедена од Google. Google Analytics користи колачиња, кои се текстуални датотеки зачувани на вашиот компјутер кои ни помагаат да ја анализираме употребата на страницата од страна на корисниците. Обично, информациите за употребата на оваа страница добиени преку колачиња на Google Analytics се пренесуваат и се чуваат на серверите на Google.
Можете да ја исклучите колекцијата на податоци на Google Analytics со одење на оваа врска и следење на упатствата во зависност од видот на прелистувачот:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Политиката за приватност на Google можете да ја најдете тука:


https://policies.google.com/privacy?hl=bg
 
Линкови до други веб-страници.

Упатствата за приватност се применуваат само на нашата веб-страница. Интернет страната на INTRAMA обезбедува линкови до други веб страни. ИНТРАМА не врши контрола над овие страници и ние ве покануваме да се распрашате за нивната политика за приватност со цел да се почитува вашата приватност. Ние не сме одговорни за нивната содржина.
 
За какви било прашања во врска со која било природа во врска со заштитата на личните податоци, ве молиме испратете на е-пошта quality@intrama-bg.com
 
Оваа политика за приватност е ажурирана на 25.05.2018 година.