Intrama është përfaqësuese ekskluzive e BIZERBA për Shqiperi dhe Kosovë

INTRAMA Kosovo shpk zgjeron gamën e produkteve të saj me pajisjet e klasit të parë për sektorin e shitjes me pakicë dhe HoReCa nga kompania BIZERBA.

Me historinë e saj mbi 150-vjeçare, kompania gjermane BIZERBA është një lider botëror në prodhimin e pajisjeve të peshimit, inspektimit, prerëseve dhe etiketimit.

Kështu që, përveç pajisjeve industriale të cilësisë së lartë të BIZERBA-s, INTRAMA Kosovo do të ofrojë edhe peshore me printim, fetatrice, prerëse buke për sektorin e shitjes me pakicë.

 

Peshim BIZERBA      Prerese BIZERBA

 

Me zgjerimin e këtij partneriteti, INTRAMA Kosovo bëhet edhe partneri zyrtar i kompanisë  BIZERBA për Kosovë.